Tandarts Haarlem

Home – Tandarts Haarlem -Tandartspraktijk Spaarnestad.

Beste patiënten,

Onze praktijk op locatie noord is verhuisd van de Victor van Vrieslandstraat 6 naar de Victor van Vrieslandstraat nummer 4! 

De praktijk zit nog steeds in hetzelfde gebouw alleen nu aan de voorzijde van het appartementencomplex. U bent van harte uitgenodigd om onze nieuwe praktijk te komen bekijken!

Vragen wij u contact met ons op te nemen op 023-5493030 of 023-5332283.Bent u opzoek naar een ervaren en vriendelijke tandarts met aandacht voor u als patiënt? Zoek niet langer!  Tandartspraktijk Spaarnestad heeft twee locaties in Haarlem, één Haarlem Noord en één in Haarlem Zuid. Op deze manier is goede mondzorg altijd bij u in de buurt.

Wij bieden een breed scala behandelingen aan en kunnen zo onze patiënten volledige tandzorg bieden onder één dak. Zo kunt u bijna altijd zonder doorverwijzing behandeld worden en hebben wij volledige en persoonlijke aandacht voor  u en uw gebit.
Dat is de kracht van “Tandartspraktijk Spaarnestad”

Tandarts Haarlem Noord

Voor de tandarts in Haarlem Noord kunt u terecht op het volgende adres:

Victor van Vrieslandstraat 4

2025 LS Haarlem

Voor de tandarts in Haarlem Zuid kunt u terecht op het volgende adres:

Balgzand 28

2036 KW Haarlem

Tandarts Haarlem Zuid

Tandartspraktijk Spaarnestad heeft na een uitbreiding ruim voldoende ruimte in de agenda om nieuwe patiënten te ontvangen. Dit betekent korte wachttijden en vaak aaneensluitende behandelingen zodat u niet op verschillende dagen hoeft terug te komen.

Klik hier om uzelf of uw gezin in te schrijven als nieuwe patiënt bij tandartspraktijk Spaarnestad.

Ons team

Ons team van tandartsen in Haarlem bestaat uit ervaren tandartsen die werken verdeeld over de twee locaties. Samen met onze tandartsassistenten streven wij ernaar elke patiënt een breed en kwalitatief hoogwaardig aanbod van tandzorg en tandheelkunde aan te bieden.

Als praktijk investeren wij in de kwaliteit van het team, tandheelkundige techniek en een goede sfeer in de tandartspraktijk. Dit om u niet alleen een prettige gevoel te geven, maar vooral goede en professionele tandzorg te bieden. Wij zijn ook een kindvriendelijke tandartspraktijk en hebben extra aandacht voor mensen met angst voor de tandarts. Zelf begrijpen wij goed dat een bezoek aan de tandarts niet altijd een pretje kan zijn. Zeker als u met uw kinderen naar de tandarts moet. Tandartspraktijk Spaarnestad doet er alles aan om het tandartsbezoek voor u en uw kinderen zo aangenaam mogelijk te maken.

Wij zien er erg naar uit om u te verwelkomen bij één van onze tandartspraktijken in Haarlem!

Team Spaarnestad