Uitgelicht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lieve patiënten,

Met genoegen delen wij u mede dat wij de eer hebben gekregen van tandarts Ellen Bosschaart om haar praktijk over te nemen. Vanaf 1 februari 2017 zal Tandartspraktijk Ellen Bosschaart overgaan naar Tandartspraktijk Spaarnestad.

Wie zijn wij en wat betekent dit voor u?
In de afscheidsbrief die u heeft ontvangen van Ellen Bosschaart, is al een korte introductie gedaan. Toch vertellen wij graag nog iets meer.
Wij zijn een jong dynamisch team die staat voor kwaliteit en vertrouwen in de zorg. Wij vinden een goede band tussen patiënt en behandelaar erg belangrijk, om deze reden werken wij met vaste gezichten en vaste tandartsen.

Door continue scholing en verdieping in de tandheelkunde en geneeskunde zijn wij op de hoogte van de nieuwste technieken en behandelingen, waar u als patiënt ook uw voordeel uit kan halen. Wij willen u totale tandheelkundige zorg bieden met net een beetje meer aandacht en oog voor u als patiënt. Allereerst willen wij ons onderscheiden door de openingstijden te verruimen, zodat er voor iedereen een geschikte tijd is om op consult te komen. Daarnaast werken wij met vertrouwde zorgverleners en bieden wij u een tandartspraktijk met alle tandheelkundige behandelingen onder één dak.

Wat verandert er voor u?
De grootste verandering die u aan het begin zal merken is de naamsverandering en een nieuw gezicht aan de stoel. Deze nieuwe tandarts verleent de zorg net als Ellen Bosschaart, zoals u gewend bent, met veel liefde en oog voor u. Beide assistentes, Kasia en Linda, blijven als vanouds, vertrouwd ons team versterken. Tevens blijven de telefoonnummers van de praktijk hetzelfde, namelijk:
Haarlem Noord: 023-5493030
Haarlem Zuid: 023-5332283

Wij zien er naar uit om u te verwelkomen in onze praktijk!

Met vriendelijke groeten,

Team Tandartspraktijk Spaarnestad